Sinds 1 maart 2000 ben ik gevestigd als zelfstandig interim-manager. Mijn bedrijfskundige en management kwaliteiten heb ik bewezen met resultaten in een breed spectrum van sectoren: overheid, industrie, handel, gezondheidszorg, onderwijs. 

Reeds vele jaren boek ik aantoonbaar succes bij het oplossen van bedrijfsvraagstukken, zoals strategische heroriŽntatie, het doorvoeren van vernieuwingen in bedrijfsprocessen (balanced scorecard), het inrichten van een shared service center, herontwerp van functies en taken, het aanpassen van de personeelsformatie, cultuuranalyse, het ontwikkelen en toepassen van op competenties gericht personeelsmanagement. 

Succesvol management van verandering en vernieuwing berust op het geven van duidelijke richting en doelstellingen, op het overtuigend brengen van een helder, samenhangend verhaal en op het aanspreken van mensen op hun kwaliteiten en verantwoordelijkheid. Ik ben beschikbaar voor managementfuncties en voor opdrachten als projectmanager bij een reorganisatie, change manager of directieadviseur. Onder alle omstandigheden integer en betrouwbaar handelen is vanzelfsprekend.

Ik ben er van overtuigd dat succes het resultaat is van permanent communiceren met alle betrokken personen en partijen. Uitgangspunten bij mijn handelen zijn: respect en elkaar altijd serieus nemen; dit maakt openheid mogelijk; goede ervaringen met openheid leiden tot meer zelfvertrouwen en tot meer vertrouwen in anderen; het uitspreken van waardering is de volgende bouwsteen.

Het resultaat is een betere prestatie in productie of dienstverlening door de mensen in uw organisatie.

 

Adres:
Groenendaal 55
9722 CP Groningen

Telefoon: 
+31-(0)651516294

Mail s.r.rolf@overdebrug.nl

KvK: 02069015